torsdag 8 oktober 2009

Precis hemkommen från Lina nu. Vi har haft riktigt trevligt. Kollade på film. Twilight. Och drack vin och åt oliver. Supermysigt. Det kan nästan inte bli bättre. Vinet gick dock raka vägen till skallen på mig eftersom jag inte ätit något på hela dagen nästan. Filmen var jättebra. Fast boken var liiite bättre. Jag är dock fortfarande lika kär i Edward och hans iskalla andedräkt och stenhårda marmorbröst som innan. Han såg ut precis som jag föreställt honom i boken faktiskt.
Det var jag, Lina, Gaby och Sara som myste ikväll.

Nu ska jag äta, är skithungrig. Vet att det är i senaste laget men jag är skithungrig och har inte ätit något sen klockan 14.00 idag så jag måste verkligen få något i magen. Jonas skulle fixa krubb men han tog visst en matlåda som stod i kylen istället för att stilla sin hunger, vilket innebär att det inte fanns någon mat till mig så det blir makaroner och ägg till mig, föga ansträngande och sådär gott. Well, det är bukfyllnad iallafall.

Imorgon väntar då alltså en förmiddagstur på jobbet så efter intagandet av födan är det straight to bed som gäller. Är ruskigt trött.
3 kommentarer:

Sara sa...

längtar till nästa film :D

Mia sa...

Va mysigt det lät! :-)
Vi får ha biokväll här nån dag ändå tycker jag!
Puss!

Ananas sa...

Haha, vilken tur :) Det är precis så jag menar :)

Klart det är din tur snart. När du minst anar så säger det bara puff =) Ett tips är att inte förvänta sig och tänka på det hela tiden för då blir det nog som en spärr. Ett annat är ägglossningssticka ;) Om ni försöker vill säga ;)

Haha, han är för söt. Jag hoppas hela tiden att nu, nu kryper han snart. Men så står han så eller gungar på alla fyra sen blir det magplask och has :) Har inte mycket kvar till startvikten men eftersom jag inte lyckades komma till min trivselvikt innan graviditeten så har jag ytterligare några kilon kvar.

Tack vare Linus är jag ute och går i stort sett varje dag så det ska väl inte dröja allt för länge innan jag når trivselvikten :)

Kramen