fredag 16 oktober 2009

Jag har suttit här och diggat och sjungit med till alla Michael Jackson-låtar som var med i Idol ikväll. Fan vad grym han var Micke alltså!
Jordin Sparks var också med. Hon är ju så jävla duktig den bruden! Vilken pipa.

Maten smakade ljuvligt också. Jonas hade gjort baconinlindad kycklingfilé med mögelost inuti, ugnsrostade rotfruker (morötter, potatis och palsternacka. Skitgott! Trodde inte ens att jag tyckte om palsternacka, men det var riktigt smarrigt faktiskt!) och till detta serverades vitlöksbröd och en kall fetaostsås. En kall Pripps Blå avnjöts till denna måltid. Till dessert hade han fixat chokladmousse, både vit och vanlig. Hemmagjord då förstås.
Han är allt en riktig pärla den där Jonas.

Gud vad skönt det har varit att sitta i SOFFAN i VARDAGSRUMMET och kolla på tv. Rena lyxen. Hoppas vi snart får iordning resten av vardagsrummet också så man slipper störa sig på alla kartonger och all skit som står staplad överallt.

Nu ska jag snart kolla vem som åker ut i Idol och sen blir det sängen. Jobbar ju delad tur imorgon. Jobbigt. Hatar verkligen delad tur. Som tur är behöver jag bara hålla mig vaken till 13.00 sen får jag åka hem och sova.


0 kommentarer: