fredag 9 oktober 2009

Det har varit en oerhört lång dag. Jag har sovit ungefär två timmar inatt. Vet inte vad det beror på, men jag har verkligen sovit skitkasst. Sedan var det upp och jobba som gällde. Till 15.00. Hade egentligen tänkt sova när jag kom hem. Men vädret var ju så fint idag!

15.15 stod jag hemma hos far, redo för en promenad. Vi gick över stock och sten i skogen och var ute i två timmar! Skithärligt. Förutom att jag är så jävla rädd för allt. "Vad FAN var det där?" sa jag när jag såg kotte efter kotte komma ned från ett träd och misstänkte något konstigt väsen eller så. Pappa förklarade att det var en ekorre som åt fröna och sedan kastade ned kottarna på marken. Jag kände det som om jag var 5 år ungefär.

"Men VAD var DET DÄR för ljud? Hörde du?!"
"Ja, Milla. Jag hörde. Det var du som gäspade." Jaha var det bara det, jag tyckte väl att det inte lät som en vanlig gäsp." Ganska illa ställt om man blir rädd av lätet från sin egen gäsp. Jag gillar att gå i skogen. Till en viss gräns. Jag går liksom och lyssnar efter ljud och brak hela tiden så jag är aldrig 100 % avslappnad. Men idag när papi var med kändes det ändå ganska tryggt.

Nu är jag helt mör efter promenixen känner jag. Ska precis börja med maten tänkte jag, det blir värsta husmanskosten idag. Kassler med kokt potatis och senapssås. Och sen blir det Idol också.

Imorgon är det bröllop! Ska bli jätteroligt. Fast jag kommer väl förmodligen böla som en galning igen. Jag har bara varit på ett enda bröllop tidigare och då bölade jag värre än brudens mor. Ja, man kan säga att jag bölade i stort sett hela eftermiddagen, kvällen och natten också faktiskt. Så fort jag hörde en fin sång tänkte jag på de unga tu i kyrkan, eller när de virvlande dansade bröllopsvalsen tillsammans med sin lilla dotter. Då störttjöt jag. Det var så vackert.
Så man kan säga att jag är... eh.. lite känslig när det gäller såna saker. Så jag kommer garanterat att gråta bort all mascara.
Men nu; Food.

2 kommentarer:

Ananas sa...

Vad kul med bröllop. Vill också gå på bröllop. Har försökt få Johans syster och hennes gubbe att gifta sig men de är ett hopplöst fall =)

Oj, vad tråkigt och hemskt med tumören. Då håller jag verkligen tummarna för dig. Tycker absolut att du ska testa ägglossningsstickor. En månad iaf bara för att testa. Sen kan du ha uppehåll och testa igen.

Jag var skengravid i tre månader och höll på att bli galen varje gång jag fick mens. Då fick det bli teststickor och det funkade.

Galen det lär du bli om du får reda på det. När stickan visade att jag hade ägglossning höll jag på att slita upp Johan ur soffan för att få honom i säng. Jag trodde att äggen skulle dö om vi åt frukost först så vi var tvungna att göra bebis direkt. Haha, men det blev frukost först :) Men det är en underbar galen känsla och absolut värt att uppleva om det funkar =)

Hmm.. Det är en bit kvar till trivselvikten, men nu när vi äter nyttigare så går det faktiskt snabbare =) Till jul har jag ett mål att ha gått ner 5 kg och har 3,5 kg kvar till det målet. Så fortsätter jag så här så kommer jag nog nå det och då blir det ännu lättare att kämpa bort ytterligare några kilon :)

Kramar

Ananas sa...

Men man ska gråta på bröllop. Det enda negativa med riktigt stora och välplanerade bröllop är att man får sitta bredvid någon man inte känner. Sånt gillar jag heller inte. Det ryser i mig bara jag tänker på det. Men det är fruktansvärt vackert. Har iofs inte varit på något (mer än mitt eget, men det räknas inte.) men det jag sett på tv har varit fint :)

Stackare! Det är inget som kan botas eller?
Tycker absolut att det är värt att testa stickorna! Men man behöver bara vara ett galet sexmonster den dagen :) Och det är rätt kul att tänka tillbaka på det sen =) Du testar varje morgon från och med ca två veckor innan det är dags att ha mens. Det är inte jobbigt alls eftersom man kissar på morgonen ändå innan man gör något =) (iaf jag) Inget som måste passas eller prickas så avancerat =)

Lätt att gå ner i vikt har jag absolut inte. Gravidkilona är ganska lätt att gå ner om man har ett jädrar anamma. Men när man lyckats gå ner dem tror jag inte att jag har lika lätt att gå ner ytterligare. Jag har pendlat mellan ett par kilo fram och tillbaka i flera år utan att lyckats nå trivselvikten. Hoppas att det går lättare denna gång så jag MÅSTE ut och röra mig så att Linus kommer ut och får frisk luft =)

Kram kram