lördag 17 oktober 2009

Äntligen hemma efter en jävligt lång arbetsdag. Jag la mig och sov i två timmar förut på mina lediga timmar mellan arbetspassen och det var välbehövligt kan jag lova! Är jättetrött nu så det lär bli sängen igen inom kort. Fattar inte riktigt hur jag ska orka jobba till 17.00 imorgon. Blä.

Ja, annars har jag inte hunnit med något annat idag faktiskt. Dagen har bestått av jobb och sovande. Och ett telefonsamtal från mor där hon berättade om gårdagen. Visst hade det hänt lite spöklika saker men de hade tydligen hoppats på ännu mer så i sommar ska de tillbaka igen. Galningar.

Imorgon blir det iallafall först jobb och sen när jag kommer hem måste jag göra klart min kurs med källhänvisning och allt så jag kan skicka in det. Inga andra planer. Vila upp mig inför måndagen möjligen. Då är det worktime igen och efter det är det dags för första influensavaccinsprutan så det blir ingen box för mig. Någon mer som ska ta sprutan på måndag som vill ta följe med mig dit? Sara? Gaby? Någon? :)

Nu ska jag göra en jävligt snabb bloggrunda innan det är dags för bingen.

2 kommentarer:

Sara sa...

vi ska dit båda två på måndag :) men vi kan väl hörs och göra upp en tid och gå tillsammans? kramar

gaby sa...

uppdatering kommer..ja lovar.. snart.. :p ja klart ja menar att de hade vart kul om vi va lediga samma helger.. men de e vi ju nu :) ja å sara ska ta sprutan tillsammans.. lr samtidigt heter de kanske, på månda.. vi kan ju höras då. ska du boxas?? tänkte boka då om de finns plats..sara kanske å skulle me tror ja.. trist me så lång jobbhelg.. men hoppas du har de bra ändå.. nu dricker ja vin! :) puss