torsdag 8 oktober 2009

Hittills idag har jag pluggat, pluggat och tagit ett varv runt elljusbanan och pluggat lite till.
Tanken var att jag skulle gå i normaltakt runt spåret eftersom jag har ont i benen, men jag gjorde en kompromiss med mig själv och tog med mig stavarna istället för att gå i ett lite mer raskt tempo. Väl på plats i i spåret orkade jag fan inte hålla mig, jag var tvungen att springa! Så jag varvade mellan att springa och gå. Skitskönt faktiskt. Det blir dock ingen träning med Lina ikväll eftersom hon inte kände sig helt hundra. Men lite mys och film ska det väl bli iallafall.

Har faktiskt fått en hel del pluggat idag. Fast jag känner mig inte helt nöjd med det jag har skrivit. Men det skiter jag i nu, måste göra klart kursen någon gång så jag kan lämna in den för betygsättning. Dagen har gått skitfort! Jag har inte hunnit greja någonting hemma. Jonas har fxat en tröskel till sovrummet och håller just nu på med att sätta upp lister där, annars har han också bara pluggat hela dagen. Tråk. Vi kommer nog ALDRIG bli klara här. Jag skulle bara vilja att vi fick lite ordning i vardagsrummet så man kan ta hit folk och umgås. Det är ju fan omöjligt i nuläget.

Well, nu ska jag gå ifrån datorn en stund, har suttit framför den hela dagen.
Imorgon väntar jobb mellan 7.00-15.00.

1 kommentarer:

Ananas sa...

Menade att du kommer inte beskriva som mig eller någon annan mamma utan med helt andra ord, men mena förstås samma. Eller ja, hmm.. Lite luddigt. Aja ;) Skit samma :)

Håller tummarna att det inte kommer dröja allt för länge innan du får uppleva den kärleken i alla fall :)

Ja, med tanke på att man (jag) har massor att få bort så får jag väl se till att träna med Linus :) Han lär väl slå mig i armhävningar så småningom ändå så jag får passa på medan jag kan klå honom :)

Kramen