måndag 5 oktober 2009

Nej, det har fortfarande inte blivit något pluggat för mig. Jag har så dåligt samvete för det. I vanliga fall hade jag varit klar med hela kursen vid det här laget, men nu har jag verkligen inte haft tid att läsa! Det har varit så mycket annat. Jobbigt.
Imorgon hinner jag nog inte heller få så mycket gjort eftersom jag har metodlektion fram till lunch, klockan två ska jag till optikern och göra en ny synundersökning samt köpa nya linser och efter det ska jag leta efter en klänning till bröllopet. Sista chansen nu. Hittar jag ingen får jag väl ta någon gammal palta jag har här hemma i värsta fall, men hur kul är det?
Well, med andra ord kommer jag förmodligen att vara ganska trött när jag kommer hem efter en heldag i skolan/på stan.

Jävlar vad ont jag har i kroppen idag. Inte så mycket i ryggen för tillfället, men i benen! Träningsvärk mao!
Idag har jag jobbat. Slutade 14.30. Tog då en promenix från jobbet och hem till min syster för att umgås lite och hämta lite grönsaker som min mor skördat och varit dit med till mig, bland annat purjolök, squash och tomater. Mumma. Jag och syrran drack te och snackade en stund. Sen gick jag hem till mitt.

Jag och Jonas har slappat under eftermiddagen/kvällen. Bara suttit och slöpratat. Vi är trötta idag. Vi insåg dock att vi var jäkligt hungriga och måste äta middag. Äta bör man. Efter många diskussioner fram och tillbaka VAD vi skulle äta kom vi fram till att vi skulle göra pastagratäng. (My god, vad jag saknar mina veckomatsedlar. Tror jag måste införa det igen snart.) Dessvärre hade vi typ inga ingredienser hemma så ett besök på affären var nödvändigt. Vi kompromissade, om jag gick till affären skulle han stå för matlagandet. :) Jag vägrade först eftersom jag frös så förbenat och absolut inte ville gå ut i kylan, men nu är jag glad att jag gjorde det för det betyder att Jonas fixar käket just i detta nu, medan jag sitter här och smuttar på ett glas vin sålänge. Bra deal där.

Imorgon kommer jag som sagt att vara borta hela dagen. Kvällen blir lugn. Kanske snikar in mig hos Lina för att kolla på Desperate Housewives.

2 kommentarer:

Therese sa...

Tack för kommentaren :)
Jo det är nog dags att varva ner lite nu, försöka sluta vara så stressad hela tiden.

K sa...

Vet allt om tidspress...det suger. Vi kanske borde skita i allting, typ dra ihop ett gäng och emigrera utomlands i några månader??

Kram från Ksd! :D