fredag 2 oktober 2009

Andra människor skrapar rutorna på bilarna när det är såhär kallt som det var imorse. Det var fanimej minusgrader idag. Då skrapar folk rutorna. Inte jag. Jag skrapar sadeln på cykeln! Jo, den var täckt av ett tjock lager frost/is. Jag gnuggade allt vad jag orkade med en tumvante. Resultatet blev sådär. Jag svor en heljävladel. Och sedan när jag skulle palcera gumpen på den dåligt nyskrapade sadeln svor jag lite till. Det var ju fortfarande fullt av is kvar och således jävligt kallt åt bakdelen. Därför trampade jag som en galning till jobbet. Missade att hälsa A, som jag pratar med flera gånger i veckan annars. Detta på grund av att jag höll ned huvudet och tryckte ned hakan i halsduken samtidigt som jag frustade som en tjur där jag for fram i full karriär. Lyckades däremot faktiskt se Robert komma åkandes i sin bil och då vinkade jag så mycket att nästan tumvanten for av.

Arbetsdagen har gått bra. Jag slutade tidigt idag. Skönt.
Jag har nu suttit framför datorn och pluggat lite. Eller ganska mycket faktiskt. I tre timmar iallafall. Nu orkar jag inget mer. Men jag tänkte att det kanske var lika bra att köra hårt idag, eftersom det kommer att bli svårt att hinna med det imorgon. Jag ska ju på möhippa! Och jag kommer att vara borta hela långa dagen.

Nu ska jag pallra mig till affe och handla lite. Tänkte jag och Jonas skulle äta något extra smarrigt idag när det är fredag och allt. Inget väldigt fancy men ändå. Pasta blir det.

1 kommentarer:

Therese sa...

Hallå där!
Jag har lösenordsskyddat min blogg nu. Du får gärna mejla om du vill kunna fortsätta läsa. kamtroll@hotmail.com
Hoppas ni får en trevlig kväll!