fredag 21 maj 2010

Jag orkade ta mig iväg till affären till slut för mycket viktigt inköp av choklad. Vinet får jag klara mig utan. Mer än så kommer jag inte orka med att göra idag, är hemskt låg. Jo, en sak till! Tänkte strax börja med maten - idag blir det tonfisksallad.
FAN! Nu kom jag på vad jag glömde köpa på affären. TONFISK! Jävlaskithelvetesfan! Jag orkar inte. Nu börjar jag grina. På riktigt.

1 kommentarer:

Marie sa...

Tråkigt att du missade tonfisken, hoppas du fick till någon bra middag ändå.

Jag har redan gett upp att fråga mina bloggläsare om vad de vill läsa om för det är som sagt ingen som svarar ändå. Och just nu känns det som att du är den ende som läser den för du är den ende som kommenterar. Inget fel i att det bara är du ;-) men ibland vore det ju som sagt kul om fler kunde göra sig till känna.

Tråkigt att det regnade på er igår men ni såg ut att ha det ganska så trevligt ändå :-) Får hoppas på bättre väder nästa år.

Är man förkyld och så så är man ju det. Och din grundsjukdom har du ju alltid med dig så att säga och det är klart att du ska skriva om den och det som sker kring den. Det är ju bra dokumentation åt dig om inte annat :-)

Hoppas du haft en trevlig fredagskväll trots det dåliga vädret och så får vi hoppas på sol resten av helgen.

kramar :-)