söndag 30 maj 2010

Jag sov så jävla dåligt natten till fredagen. Antagligen för att jag var rädd att försova mig! Halvsov mellan typ 03.00 - 04.40. När klockan var 04.45 gick jag upp och ställde mig i duschen i hopp om att piggna till lite. Det gjorde jag inte. Istället kände jag mig fruktansvärt illamående och hade ont i magen. Riktigt jobbigt eftersom vi skulle sitta i en bil heeela vägen till Ullared. Men jag stoppade i mig panodil och efter en stund avtog illamåendet faktiskt lite.

Det var trångt i bilen redan på vägen ner. Vi var ju 5 st som skulle dit. Det kändes som att vi aldrig skulle komma fram, men när klockan 11.00 - 11.30 någon gång var vi äntligen framme vid Paradiset. Då kliade det i mina shoppingfingrar och jag var ruskigt ivrig att äntra varuhuset och fylla min kundvagn! Och fyllde den gjorde jag. Med råge. Det var liksom inga problem. Der har ju typ allt och lite till! Så himla bra ställe alltså. Jag köpte bland annat lite kläder till mig själv, kläder till J, saker till syrran, inredningsgrejer, massor av lampor, en tavla och en vit ram, sportbh:ar, Mors Dags-present till lilla mamma, en ny plånbok osv. Bilder på sakerna kommer vid ett senare tillfälle, jag har inte hunnit fotografera det ännu tyvärr.
Men jag är hemskt nöjd med mina inköp måste jag säga!

Jag såg även den söte vd:n för GeKås, Boris, där han flanerade omkring i varuhuset och pratade med damer och ställde upp på bild. Han var precis lika gullig som jag trodde och verkade lika trevlig som på tv! Jag tror han är en jättensäll chef. Annika såg även den berömde Morgan tror jag. Annars sprang jag inte på några kända ansikten.

Jag handlade nog mest grejer tror jag. Slutnotan hamnade på lite över 4700, tur att jag sparat för detta tillfälle. Men jag fick mycket för pengarna! Annika tror jag blev mätt och trött på att shoppa efter ett tag, men jag skulle ha kunnat gått där i ett par timmar till. Hehe. Jag gick omkring ganska mycket själv därinne och det var lika bra det, för man tappade bort varandra hela tiden iallafall!

Och jag tappade fanimej bort min kundvagn flera gånger, trots att jag tagit med ett grönt presentsnöre och knutit runt den just för att undvika att tappa bort den. Det hjälpte ju inte ett skit det. Det var inte direkt som att snöret lyste upp hela varuhuset. Flera gånger blev jag nästan svett av att tänka på att någon annan kanske tagit min vagn och att jag skulle behöva börja om från början igen. Hemska tanke. Det var ren och skär lycka när jag äntligen hittade tillbaka till min kära vagn efter att ha irrat omkring och letat i flera minuter. Vi var även runt i de andra butikerna som ligger runtomkring. Iallafall i frisörsalongen som säljer skitmycket olika produkter för håret och i sexshoppen. Men jag handlade inget i någon av de butikerna.

Jag köpte en lampa till vardagsrummet. Den var stor. Mycket stor. Så jag fick ha kartongen i knäet och sitta fram för den fick inte plats i bagaget. Den fick absolut inte plats. Där var det proppfullt. Detta resulterade i att jag inte såg ett skit framåt eftersom kartongen upptog hela passagerarsätet. Jag behövde dock inte ha kartongen där hela vägen hem utan bara till Uddevalla. Sen erbjöd sig Annikas snälla brorsa att ta kartongen i knäet. :)

Jag tror klockan var 23.30 när vi kom hem till Grums igen. Då var jag fruktansvärt trött, men ändå helt ivrig att få visa Jonas vad jag köpt så jag började riva och rota i påsarna. Lite mer än en timme senare somnade jag nästan sittande och var tvungen att erkänna mig besegrad och stupa i säng. När klockan ringde 5 h senare var jag måttligt pigg. Fy fan, vad trött jag var! Och hela dagen på jobbet gick jag omkring som i dvala. De senaste dagarna har bestått av alldeles för få timmar sömn. Och det har känts i kroppen och defintivt i knoppen.

Dagen i Ullared var iallafall till belåtenhet och jag hade jätteroligt! :)
Tack Annika och co för en trevlig dag!


Redo för shopping!

Kjell hade en helt egen kollektion han. Pfft. Lite överdrivet faktiskt.

Såhär såg min shoppingvagn ut.

Och såhär såg den ut när jag var klar. Notera Annikas vagn bredvid min, med mindre än hälften så mycket grejer!

Jag åt inte lunch med de andra eftersom jag inte var hungrig just då, men efter en hel dags shopping smakade det gudomligt med en kanelbulle. (Tur att jag inte följde med och käkade lurre, för de åt på BK och på vägen hem var det Donken som gällde. Hade blivit lite för mycket burgarepå en dag för min del.)

Trångt? Eh, JA!

Här fanns det mycket smått och gott, så att säga.

Trötta, men nöjda.

Såhär mycket sikt framåt hade jag när jag satt med lampkartongen i knäet. Inte särskilt mycket som ni kan se.

1 kommentarer:

Marie sa...

Ja du har haft fullt upp i några dagar :-)