tisdag 15 februari 2011

Klockan är 17.00 och det är fortfarande ljust ute! Helskotta, så ljuvligt. Vårvårvårvår snart. Jag längtar. Märker ni det?

Jobbdagen gick supersnabbt idag och min förkylning står still. Känner mig varken bättre eller sämre än igår, vilket ju är ganska bra! Mami var här och fikade nyss - hon gillade tårtan! Syrran ville att jag skulle ta med en bit hem till henne imorgon också när jag ska dit. Yes, det blir en favorit i repris från förra veckan, så jag ska in till syster och systerson och sova kvar där igen. Mys!

Igår hade jag tametusan besöksrekord på bloggen! När jag stängde ner datorn hade jag haft 122 unika besökare. Det är SKITMYCKET för mig det. Och nu när jag loggade in när jag kom hem såg jag att jag haft 118 besökare redan! Vad har hänt? Har jag bara fått ett tillfällligt uppsving? Har någon större bloggare länkat till mig? Ja, inte vet jag vad det beror på, men glad är jag! Jättekul att ni är så många som hittat hit.

Skriv gärna en kommentar om hur ni hittade hit och vilka ni är. Det vore jätteroligt att veta lite om er! Välkomna hit ska ni iallafall vara. Hoppas ni återkommer!

6 kommentarer:

Anonym sa...

Haha, samma här. Jag tackar o tar emot o hoppas att det inte är tillfälligt :P hihi!

& det var så lite så :) tror verkligen du blir en bra mamma - den längtan du ligger inne med och så fina ord du skriver hela tiden :)

Kramar! (lising)

Anonym sa...

Haha, jadu, fråga det :P men roligt är det! Men man önskar ju som sagt att dom är här för att stanna o inte drar dirr :P

& tack snälla själv för dina fina kommentarer :) får hoppas att det går bra, är skitnervös.. & jag håller tummarna för dig att det händer något snart!! Har dom kommit fram till varför det tar tid? (är lite efter)

Kramar!!! (lising)

Sara sa...

Jag sökte på Pergotime på google och så hade du skrivit något om det i din blogg. Så hittade jag den. :) Nu läser jag din blogg minst 2 ggr om dagen. :D

Anonym sa...

Jaaa de gick med sprutorna ju. Det trodde jag ALDRIG...

Kram

Sophia sa...

Jag hittade din blogg när jag trodde jag fått problem med prolaktinvärdet och sökte på det på google. Tur var det! För nu går jag in på din blogg såfort jag är vid datorn :)

annica sa...

har dig på Bloglovin!