tisdag 22 februari 2011

Yrseln har fortsatt under kvällen, dock inte fullt så mycket som tidigare. Illamåendet blev bättre faktiskt.
Det har varit en jävligt stressig kväll. Förkvällen var jättelugn, men från 19.30 och framåt har det gått i ett. Är skittrött nu. Det är vid såna tillfällen som man önskar att man hade arbetskamrater på kvällen så man kunde dela upp jobbet lite. Menmen. Tror ändå att jag hade läget under kontroll och att allt som skulle göras blev gjort.

Ska äta nu. I senaste laget, men jag måste få i mig lite energi. Stoppade bara i mig ett par knäckebröd och en banan på jobbet så jag är hungrig.
Imorgon slutar jag 12.30, så jävla gött. Det blir min femte arbetsdag och när den är gjord är det så skönt att sluta tidigt. Är dock bara ledig torsdag och sen jobbar jag fredag igen, men ändå.
Jag ska till Ö&B med mamma och mormor efter jobbet, och fylla på förrådet här hemma lite. Annars blir nog morgondagen väldigt lugn misstänker jag.

3 kommentarer:

Jane sa...

En tobi är en sån här skrynkel och dålig lukt borttagare. Man kan tex stryka gardinerna när dem hänger uppe :)Hatar att stryka annars. Kan tom stryka lakanen i sängen när dem är i. Har velat ha en i flera år! Man kan typ kemtvätta sina jackor med den oxå. Kolla länken :) http://www.tvins.com/products/tobi/tobi.php

Du fattas mig sa...

Kära du... jag tror du ska ta en "alone time"-dag, utan en massa krav o måsten. Inte ens en massa roliga saker. Va hemma i myskläderna. Sov på soffan ett par timmar. Gå en promenad om du har lust, eller skit i det om du inte vill. Få mannen att laga mat, eller köp en pizza. Andas o bara va! //dufattasmig

Marie sa...

HALAL?