onsdag 16 februari 2011

Kollar jag besökstatistiken så verkar det som om det var mitt kärleksfulla inlägg om Birken - det nya mediumet (mediet?) i Det Okända som lockat hit så många besökare. Hahaha. Och jag som trodde att det var för min otroliga begåvning när det kommer till skrivande som dragit hit dom. ;) Så var det tydligen inte alltså. Verkar vara fler som föll för den guldlockige holländarens charm och proffessionalitet.

Igår slutade besöksräknaren på hela 187 unika besökare. Idag - inte fullt så många än så länge. Haha! Kanske får börja skriva oftare om Birken så jag får hög besöksstatistik?

4 kommentarer:

Joh@nn@:s sa...

hejsan Milla =)
Nej jag är aldrig på L och jobbar ska se längre fram när jag är helt klar med utbildningen om jag kan ställa mig där som vik. =) just nu är jag bara på J alla vån. och trivs jättebra faktiskt =)
kram

elza sa...

Jag tycker att du skriver fantastiskt och berättar så personligt så för min del kan du skippa Birken och fortsätta berätta om ditt liv och visa fina bilder. Jag tycker att du ska bli en fritidsförfattare! Jag tror också att många är nyfikna på vad som händer er framöver. Ha det gott!

Du fattas mig sa...

Kära bloggvän. Jag försöker klura ut hur du kommit fram till antal unika läsare... Hur gör du det? Är det inne på statistiken? Jag e ju fortfarande rookie på det här... Jag hittar bara antal sidvyer och då vet man ju inte om det är samma som varit inne en massa gånger. Tja jag är ju långt ifrån dina finfina resultat. Men det gör inget. //Dufattasmig

Malla sa...

hehe men det är alltid kul att ha många besökare :D