fredag 4 februari 2011

Jävlaskitfanhelvetesblogg.
Nu hade jag skrivit värsta långa inlägget men allt FÖRSVANN! Så nu är jag jävligt förbannad.

Jobbdagen har varit bra. Så himla skönt att få gå hem 12.30 också när det är fredag!
När jag kom hem drog jag igång och började rengöra ugnsluckan som var flammig och äcklig. J hjälpte till han med så nu är den fin igen.

Sen kom mamma och hämtade mig och så åkte vi till Kronans Droghandel där jag skulle beställa och boka Pergotime. Lite trist att stå där med skägget i brevlådan och vara utan när de väl kommit in igen. Näru! Det tänker jag inte vara med om.

De är så himla snälla och hjälpsamma på det Kronans! Jättegulliga och duktiga verkligen. Apotekaren jag pratade med skulle ringa runt och kolla på andra apotek så det inte låg en bortglömd kartong och skräpade någonstans och sen skulle hon ringa tillbaka till mig oavsett om hon hittade några eller inte. Och så skulle de även höra av sig via telefon när de kommit in i lager igen så att jag kan hämta ut dom. Just nu var 7:e Mars det magiska datumet för leverans, men det kan komma att ändras flera gånger.

När jag kom hem igen svepte jag över lägenheten med en snabbstäd á la modell fusk. Plockade undan lite, bäddade, diskade, dammsög och vips så såg det med ens mycket bättre ut! Skulle egentligen ha städat igår, men jag var ju helt jävla väck när jag kom hem att det var liksom inte lönt att köra igång med något då.

Just nu sitter jag och väntar på att Robert ska dyka upp för lite samkväm i min soffa. Resten av dagen och kvällen blir lugn för jag lider av en lätt touch av fredagströtthet.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Kommer du i håg mig?

www.jenniestinksrok.wordpress.com

MrsLi sa...

Hoppas verkligen de snart får in Pergo! Jag hade ju tur när jag beställde, håller tummarna stenhårt för dig!!