söndag 20 februari 2011

Jag lever!
Jag har bara inte haft tid att sitta vid datorn. Igår jobbade jag ju delad tur och på mina lediga timmar mitt på dagen sov och åt jag, så då hann jag inte skriva något. Idag slutade jag 16.00. Hade tänkt träna mage och rygg nu när jag kom hem, men J kollar på fotboll så jag kan inte använda min dvd med övningar. Satte mig i soffan nu och kände hur jäkla trött jag blev. Hur trött jag ÄR. Så om det blir någon träning får vi allt se.

Ikväll kommer det hem någon slags städfirma(?) och städar hos oss. Igårkväll när jag jobbade ringde det på min mobil från dolt nummer. Jag svarade. Det var någon från tidigare nämnda städfirma som sa att Mia & Olle tipsat om att vi kanske ville ha hjälp med någon städning. De hade själva fått hjälp av dom och var väldigt nöjda. Det hela skulle vara helt kostnadsfritt och vi skulle inte binda upp oss på nånting enligt tjejen i telefonen. Det de erbjöd var mattvätt, möbeltvätt eller sängsanering. Haha.

Gissa vad jag valde?
Sängsanering. Valet var inte så svårt. Mattor har vi inga. Bara en i vardagsrummet. Vad gäller möbeltvätt är det bara soffan som jag kan räkna dit, och den är ju ganska ny och behöver ingen tvätt. Sängen däremot är ju en sån sak som man (läs: vi) inte rengör särskilt ofta, förutom att byta sängkläder och någon gång skaka bäddmadrassen. Så en ordentlig rengöring av sängen ska faktiskt bli väldigt skönt. De kommer dock väldigt sent och utför detta arbete. 19.30. Men det får väl gå. Enligt M försöker de övertala en att köpa en dammsugare för 40 000 också, men det kan de fan fetglömma.

3 kommentarer:

Malla sa...

aha, lever såna där försäljare än? :D
Ang. fikabröd på jobbet - jag har tagit en halv muffins på jobbet sen jag började i oktober. Jag har bestämt mig för att det är en principsak att inte hålla på att fika på jobbet!
Ge dig bara fan på det så går det ska du se :)

Anonym sa...

åh, jag vill också ha rent min säng!
du kan få mina uppgifter om du vill så kan de får göra det hos mig också :)

/L

Lisa sa...

Och jo, visst ja, jag förstår att det är jobbigt det här med att det inte händer något på bebisfronten :( skönt att det inte är fel på någon utav er iaf! Jag håller tummarna stenhårt för att det snart ska ta :) ni förtjänar det verkligen!!

Kramar (lising)