tisdag 15 februari 2011

Ja, det är fan sjukt. Jag la mig i soffan förut för att vila lite lätt bara. Var så himlans trött och trodde att J skulle komma ut och säga att vi skulle äta strax så jag blundade en stund. Men J kom inte. Han satt och pluggade för fulla muggar och tänkte inte alls på mig.

För ungefär 10 minuter sedan började visst herrn känna sig hungrig och kom hit ut och frågade om vi inte skulle äta snart. DÅ SOV JAG FORTFARANDE! Detta betyder att jag sovit i soffan i nästan tre timmar. Det är ju inte riktigt normalt. Är så fruktansvärt hungrig nu så jag vet inte var jag ska ta vägen! Var hungrig redan när jag la mig för att vila ögonen och nu skulle jag kunna äta fyra kor, så utsvulten är jag! (Har inte ätit något sedan lunchen på jobbet 11.30, om man räknar bort en liiiten bit chokladtårta vid 15.30)

Trots att mina förkylningssymtom inte tilltagit, är det nånting som inte stämmer och det är inte riktigt som det ska i kroppen. För det är inte normalt att sova i tre timmar bara sådär, och nu fortfarande vara lika trött! Skulle ha kunnat fortsätta sova ända tills imorgon om jag nu inte var så jävulskt hungrig. Märkligt.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Svar: Just för att jag är sååå osmidig och att hoppa hopprep kräver en del smidighet ;) JAg lyckades väl få till tre hopp typ! Sen stod jag mest å trasslade med hopprepet.

Tack, jag blir så glad varje gång nån skriver så :D

/L

R sa...

Jag har ju ingen ägglossning, så då får jag sprutor som gör att jag får ägg, sen när ett el två ägg är mogna så får man Ägglossning spruta och så har man sex som vanligt =)

Trodde aldrig det skulle funka, dom ville ju vi skulle gå över på IVF. Men någonting sa inom mig att ge det ett försök till :)

Kramkram