tisdag 8 februari 2011

Ja, ni får ursäkta för den dåliga uppdateringen, men jag har inte orkat skriva. Är som vanligt skittrött. Ska det aldrig gå över någon jävla gång? Vaknade förvisso nästan en timme innan klockan skulle ringa imorse och kunde inte somna om, så jag gick upp. Då hade jag kanske sovit i 5 h bara. Så att jag är trött och slö idag är ju inte så konstigt egentligen. Fast jag känner mig alltid mer eller mindre trött nowadays.

Hade mitt lönesamtal idag, och det sög en hel del energi. J mötte upp mig efter jobbet och så gick vi och tränade. På vägen hem därifrån slank vi in på ICA och när vi kom hem gjorde vi middag. Efter det hade jag noll, och inga krafter kvar. Alls. Har suttit i soffan och slökollat på tv och kikat lite på datorn sedan dess.

Imorgon jobbar jag till 12.30 (thank god!) och sen ska jag iväg och träna direkt så jag har det gjort. Efter det blir det snabbdusch och ett besök hos lilla mormor.
Återkommer förhoppningsvis snart med lite ny energi igen.

3 kommentarer:

MrsLi sa...

Stor kram! ♥

Jane sa...

Hallå! Pannkakan var helt oki, är eg inte så förtjust i sånt men men.. Man får offra sig ibland. :)
Ja det där med vikten.. gick ju bra första 2 veckorna.. sen stilla ända till vecka 4. Då smällde det till med -2,1 har jag för mig. Nu står det stilla igen. Så eg ska jag inte klaga. Om man slår ut det är det ju iaf ett kilo i veckan :) Men jag är såå otålig. Tränar man som ett svin så vill man ju ha resultat. Ska mäta mig igen på fre, då ser man lite bättre om det är kroppen som omformar sig. :) Hur går det med allt? Vilken dag har du bim? Hur känns det och vad tror du? Visade prog provet förhöjda värden? :)

Anonym sa...

Känner oxå som mensen skall komma när som :( Har mensvärk hela tiden, förbannat oxå...

När skall du testa?

Kram

*håller mina tummar*