onsdag 16 februari 2011

Har under förmiddagen tagit mig en varm dusch. Frös som en tok imorse, men nu känns det bättre. Jag har sovit som en stock inatt. I typ 9-10 h. Undrar om jag har legat minus på sovandet och det är därför jag är så trött?

Annars har jag haft en ringa-viktiga-samtals-morgon. Det första samtalet gick till Fertilitetsmottagningen. Jag skulle fråga om hur mitt progesteronprov såg ut. Men när jag ringde sa de att de återkommer imorgon kl 08.00, och då kom jag på att de bara har telefontid måndag, tisdag, torsdag och fredag. Så jäkla typiskt! Men jag får väl testa imorgon igen.

Andra samtalet gick till Endokrin & Diabetescentrum. Ville kolla om min hormondoktor planerat in något datum för att kolla mitt prolaktinvärde snart igen. Det hade han inte. Jag förklarade situationen för sköterskan i luren, och sa att jag inte vill hålla på och knapra massa hormoner (Pergotime) om det i själva verket är mitt prolaktinvärde som stigit och försvårar det för mig att bli gravid. För då spelar det ingen roll hur mycket Pergotime jag äter, för jag blir inte gravid om mitt prolaktinvärde är förhöjt. Så är det bara. Så jag vill ha en extrakoll på det under tiden jag äter Pergo. Hon skulle skicka remiss på det sa hon, så det var ju bra.

Tredje och sista samtalet, var egentligen inte så livsavgörande, men nog så viktigt ändå. Det gick till Badhuset. Det vankas tjejkväll där på måndag och jag och Annika ska dit och frottera oss och testa lite olika prova-på-pass och sånt. Det blir kul tror jag! Det brukar vara det faktiskt.

Nu ska jag greja lite här. Packa och sminka mig och så. Vid tvåtiden kommer mamma och hämtar upp mig och så åker vi in till Marie och Leon. Jag stannar kvar där över natten.

0 kommentarer: