tisdag 1 februari 2011

Då är den här dagen också snart till ända. Fasiken, vad snabbt dagarna går! Snart dags att krypa i säng nu. J kollar på fotboll och jag hänger framför datorn och slösurfar. Känner mig faktiskt ganska trött, så det blir nog en korsordssession under duntäcket om en stund.

Idag fick jag reda på att jag ska börja på ett nytt vikariat när det jag går på nu tar slut. Jag skulle egentligen gå på detta fram till sista April, men hon som jag går istället för kommer tillbaka lite tidigare (mitten av April), och då går jag över på ett annat vikariat som sträcker sig fram till sista Augusti.

Det blir dock inte på samma arbetsplats som jag är på nu, vilket jag tycker är skitsynd. Trivs ju så bra där! Men det är på grannavdelningen så jag lär se mina arbetskamrater ändå. :) Känns så himla skönt att inte behöva oroa sig för jobb förrän efter sommaren iallafall.


Potatis & purjosoppa med knaperstekt bacon.

2 kommentarer:

Jane sa...

Ja det är skönt att slippa oroa sig för jobb.. på min arbplats ska dem dra ner på 12 korttidsplatser fick vi reda på idag.
Jo, ang fisken..
Koka ett gäng skalade potatisar
Låt demsvalna och skiva dem i tjocka skivor. Lägg dem i en ugnsform och salta. Skiva torskfilé i småbitar och lägg över, samma med rödlök och svarta oliver. Avsluta med ett lager skivade tomater, ringa på olivolja och strö på dill. Fisken kan du krydda lite som du vill innan du slänger på resten. :) Sätt ugnsfolie över formen och släng in den i ugnen 30 min, 200 grader. Såå enkelt och gott! Brukar ha ngn kall sås till.. Kram

Marie sa...

Skönt att ha en sak mindre att behäva tänka på :-)