måndag 21 februari 2011

Jag tog mig allt iväg på den där sportiga tjejkvällen. Först däckade jag en timme i soffan och när jag vaknade var jag ännu mindre sugen på att gå iväg. Jag frös som en liten tomte och var hemskt trött. Men jag knallade iväg till Annika och efter en timme gick vi iväg.

Kvällen inleddes med ett zumbapass av en skitduktig instruktör som de hyrt in enkom för detta ändamål. Och det var så JÄVLA ROLIGT! Jag är helt zumbafrälst nu och vill bara köra mermermer. Det var svårt. Det var det. Man såg säkert inte riktigt klok ut. Inte alls sådär snygg som instruktören. Men roligt var det. Förbannat roligt! Så himla synd att de inte har något sånt pass här i denna lilla hålan. Det skulle vara skitroligt att gå på verkligen. Men jag får kanske köpa mig någon zumbadvd och köra hemma istället. Är det någon som har något tips på en bra variant?

Körde box också, och kände verkligen att jag har saknat det! Var ju iväg på det varje vecka förr 1-2 gånger, men nu var det jättelängesen! Känner mig ganska mör nu eftersom jag körde mitt mage/rygg-program hemma förut också, plus att min hals värker och talar om för mig att jag inte borde ha tränat alls idag egentligen. En timme innan jag gick hem från tjejkvällen fick vi meddelande om att en vattenläcka gjort att det inte fanns något vatten! Hemska tanke. Svettiga efter en helkväll i träningslokalen och så får man inte duscha efteråt?! Det visade sig dock att det fanns vatten när jag kom hem så jag skyndade mig att få duschen avklarad med en gång.

Nu har vi kollat på några avsnitt av Halv Åtta Hos Mig, a.k.a. världens bästa serie! Ska gå och borsta tänderna och krypa ner i sängen nu, är toktrött och mår inte skitbra.


Bild lånad från google.

0 kommentarer: