måndag 21 februari 2011

Jag gick från jobbet redan klockan 11.00 idag! Passade på att flexa lite eftersom mina arbetskamrater sa att det var helt okej. Innan jag gick hjälpte jag till att förbereda inför lunchen, dukade och körde lite träning med ett par patienter, så de skulle slippa stressa med det sen. Vääääldigt skönt att komma hem så tidigt. Har diskat lite, bäddat, ätit lunch, kört igång en diskmaskin och kört lite mag-och ryggträning sen jag kom hem.

Har fått ont i halsen nu igen. Imorse hade jag jätteont, sen blev det bättre under dagen, men nu är det värre igen. Och fryser gör jag. Har haft ståpäls hela förmiddagen och gått omkring i en gammal stickad kofta så mycket som möjligt. (Vi får ju av hygieniska skäl inte ha långärmat på jobbet, så koftan har åkt av/på/av/på.) Känns som luften gick ur mig nu, därför ska jag lägga mig och vila en stund på soffan, så jag orkar med kvällen.

Ikväll är det ju tjejkväll på badhuset med olika, sköna pass. Ska bli superkul att testa zumba! Jag har höga förväntningar på det.
Ska sammanstråla med Annika hemma hos henne innan, för lite samkväm. Men nu har jag inte tid att sitta här längre, måste lägga mig om jag ska hinna vila och uppbåda krafter till en kväll full av träning. Känns sådär lockande just nu.

0 kommentarer: