måndag 7 februari 2011

Ojoj, vad jag har varit effektiv under morgonen! Iallafall om man jämför med hur det brukar vara annars när jag ska iväg och jobba kväll. (Får av någon anledning INGENTING gjort. Går liksom bara och väntar på att gå till jobbet.) Men idag har jag bäddat, diskat + plockat ur diskmaskinen, tömt kylen på gamla matlådor, sorterat lite tidningar och reklam, duschat, ätit frulle... osv. Så för att vara mig så är det ganska bra faktiskt.

Måndag och ny vecka igen. Det går undan nu alltså. Jag har en riktigt härlig vecka framför mig med bara tre arbetspass. Idag jobbar jag kväll, imorgon 7.30 - 16.00 och på onsdag 7.30 - 12.30, sen är jag ledig i fyra dagar! Soft. På torsdag ska jag in till syrran och lille L och umgås. Vi har massa roliga saker som vi ska göra. Ska bli jättemysigt. Sen sover jag där och så kommer J in på fredag vid lunchtid för en fotosession med lillen.

Ska som sagt iväg och jobba kväll om ett par timmar. Det kommer inte mindre än TVÅ nya patienter idag (och då får vi fullt) och innan man fått kläm på hur de funkar kan det vara lite meckigt och jobbigt att jobba ensam och hinna med allt. Det är nackdelen med att det är så mycket ensamarbete. Annars har jag insett att jag faktiskt gillar att jobba ensam på kvällen! På något vis känns det rörigare när man är två och man inte riktigt vet vad som är gjort och inte. Men det finns ju både för- och nackdelar med allt! Så är det ju.
Imorgon ska jag på lönesamtal. Det ser jag inte fram emot. Jag är dålig på att prata om mig själv och på att framhäva mig själv.

Vad har ni för planer idag?

2 kommentarer:

annica b sa...

en av våra kommer till er idag, en liten F (om du är på P :)

Marie sa...

Kan tänka mig att det blir lite brutna ben och sånt nu som du skrev hos mig för nån dag sen?

Vi får hoppas att denna vinter och halka övergår till en torr och fin vår riktigt snart :-)