fredag 18 februari 2011

Bild lånad från Google.


Som ni kanske har förstått av mina tidigare inlägg, så blev det ingen bebis denna månad heller. Första Pergotime-kuren misslyckades. :´( Idag fick jag iallafall äntligen tag på en barnmorska på fertilitetsmottagningen. Min läkare sa att jag skulle ringa dit när min period kom, eller när jag fått ett positivt graviditetstest. Jag skulle ringa för att se vad värdet på mitt progesteronprov låg på, alltså om jag fått ÄL denna månad eller inte.

Hon sa att jag låg på 57 och att jag haft en kanonägglossning (hennes ord.) Det gjorde mig väldigt glad, att vi först fick finfina äggblåsor och att de faktiskt släppte och jag fick ägglossning. Tråkigt att ingen av dom blev befruktad, trots att vi verkligen gjort allt som står i vår makt för att det ska ske. Men nu är det nya tag som gäller. Denna månad blir en ostimulerad månad (utan Pergotime) eftersom de fortfarande inte inkommit i lager på Apoteken.

8 kommentarer:

Marie sa...

Får hålla tummen för att det går bättre nästa gång. Kram :)

elza sa...

Hoppas verkligen att det lyckas nästa gång, lever med din längtan!

Jane sa...

Bara att ta nya tag, så här lätt ger vi inte upp ;) Mars/april kommer blir en kanonmånad känner jag på mig! Hoppas du får en underbar helg med mkt mys.. Ta hand om Er, Kramar!

R sa...

Nä va tråkigt =(

Vet inte va ja skall skriva.
Men fortsätt kämpa för en dag kommer det..

En stor KRAM

Malla sa...

Trist, men är glad att du ändå ser positivt på det hela, håller tummarna att det tillverkas en liten här under våren :)

MrsLi sa...

Jag känner med dig, det är fruktansvärt att gå och vänta och hoppas, och sedan kommer den förbenade mensen!!

Lite ljus i mörkret att du ändå fick kvitto på att du hade en fin ägglossning. Jag håller tummarna STENhårt för nästa månad. Pergotime kan ju trots allt ha gett en kick som gör att din ostimulerade månad kan ge plusset.

Stor kram!

annica sa...

håller tumamrna för att det funkar nästa gång!

Therese sa...

Håller alla tummar och tår för att det tar sig nästa gång! Stor kram