söndag 28 augusti 2011

Igår åt vi bakad potatis med en jättegod hemmagjord röra som jag brukar göra då och då. Den är även jättegod att ha på varma mackor!
Ett tips är att köra bakpotatisen i mikron istället för i ugnen eftersom det tar sån himla tid! Det man behöver tänka på är att nagga potatisen runtom med en gaffel, sen är det bara att köra på full effekt tills den är mjuk. Det gäller att vända på potatisen då och då så värmen fördelar sig i hela potatisen.

Recept på röran:

1 pkt bacon
1 gul lök
två kokta ägg
1 burk creme fraiche
1 tsk dijonsenap
1 msk majonnäs
salt & peppar

Stek baconet knaprigt. Ha i hackad lök när baconet nästan är klart. Den ska bara bli mjuk och genomskinlig.
Koka 2-3 ägg i ca 8 minuter, så gulan hårdnar.
Hacka äggen.
Blanda Creme Fraiche, majonnäs och dijon. Smaka av med salt och peppar. Vänd sedan ner bacon, lök och hackat ägg i röran. Klart!


Bon Appetit!

1 kommentarer:

Erika sa...

Mums! Måste jag testa nåndag :-D