torsdag 11 augusti 2011

Nu har jag blivit drabbad av den enorma gravid-känsligheten tror jag. Klockan är inte ens 12.00 ännu och jag har redan hunnit med att grina två gånger. Första gången var imorse när jag läste ut en bok där en 105-åring dog och andra gången var till ett urlöjligt program på tv:n nyss. Jag har inte märkt av innan att jag blivit extra känslig sedan jag blev gravid, men nu kom det minsann. Kanske var det bara en engångsgrej. Vad vet jag?

Idag skiner solen. Härligt! Jag ska åka in till stan och träffa tjejerna! Vi ska till Mariebergsskogen och äta Terassenglass. Och så måste jag köpa nya leggings. Jag bor typ i leggings. Ännu mer nu när jag är gravid, för det är det enda som känns bekvämt. Ser inte gravid ut när jag har kläder på mig ännu, mer småfet. Inte så värst trevligt. Längtar efter att få en fin bebismage.

Update: Nu tog jag på mig en tight tunika och när jag tittade mig i spegeln för att se hur jag såg ut såg jag faktiskt en liten kula på magen. Jag blev så rörd att jag började gråta igen. Om ni bara visste hur otroligt tacksam jag är över att få vara med om detta mirakel. Jag kan inte ens försöka beskriva det med ord.

2 kommentarer:

Trivsamma förändringar sa...

Det är märkligt hur kroppen fungerar med alla hormoner! Jag än så länge sluppit den där känsligheten som är så vanlig. Sambon tycker till o med att jag är lugnare och mer harmonisk nu än innan hihi

Hoppas ni får en härlig dag i Mariebergsskogen! Snart ska du se att magen putar ut som bara den, det är härligt när man ser det på riktigt och börjar känna sig gravid!

Kram

Jane sa...

Underbara du! Det är du så värd :) Bim +3 idag och ingen mens. Har stickningar i tuttarna och har grinat mins 3 ggr sen i måndags.. Hoppas att det är samma hormoner jag har i kroppen som du har :)) vad var de första symptomen du kände? Vilken dag fick du ett plus? Många kramar från ett underbart Öland!