onsdag 31 augusti 2011

Zumban gick jättebra idag och jag hade nästan glömt hur fantastiskt roligt det är! Nu blir jag ännu mer ledsen över att zumban och vattengympan är på samma dag, för jag vill verkligen inte strunta i att gå på zumban. Jag vill köra så länge jag känner att jag orkar. Hm. Vet inte vad man ska hitta på mellan klockan 18.00 och 19.30? Känns onödigt att gå hem mellan, samtidigt orkar jag inte köra något annat träningspass heller. Det blir lite mycket med tre pass på en dag faktiskt. Jag kommer att ha sinnessjukt ont i benen imorgon kan jag lova!

Sophia var också på zumban och hon hade med sig en massa olika bebisgrejer till mig! Det var strumpor, två bodys, blöjor, bindor, (till mig att ha efter förlossningen antar jag?) och en såndär gylfförlängare med gummisnodd. Dessutom fick jag låna en film! Tack snälla du för alla grejer!

Lunchlåda och smörgåsar inför morgondagen är fixade. Nu ska jag ta mig en banan och ett glas björnbärs-proviva innan den "riktiga" middagen, som består av kantarellsoppa och vitlöksbröd, är klar. Det blir soffhäng resten av kvällen.


Finfina saker.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Kärlekens Mirakel! Bästa filmen! <3

Kram :)

/lising

Anonym sa...

Men va roligt, alltså jag ska börja vattengympa imorron och har kört lite zumba här hemma sistonen...tänk så lika det kan bli ;o) och du...jag är avis på dig som får syrran som granne, vill oxå ha mina syskon nära mig!! Kram /Essi

Mrssydow sa...

Den filmen har jag, den e jättebra och mkt intressant :) Kram