tisdag 23 augusti 2011

På morgonkvisten var jag förbi mina gamla arbetskamrater en sväng och sa hej. Det var trevligt! När jag kom hem började jag ringa runt för att försöka få en körlektion. Det var lättare sagt än gjort. Sen var jag tvungen att ringa transportstyrelsen också för att fråga om riskutbildningen. Till sist fick jag iallafall en körlektionstid på Robbans Trafikskola. I September. 22:e September. De hade inga tider innan.

Tänkte jag skulle boka tid för teoriprov och uppkörning också, men först måste jag leta rätt på mitt körkortstillstånd! Det är tydligen vääääldigt långa köer för uppkörning, så det är lika bra att boka innan magen blir alltför stor och jag (shorty) inte längre når ner till pedalerna.

Nu blir det pannkakslunch och sen ska vi bege oss in mot stan.

1 kommentarer:

Marielle sa...

Självklart får man vara nyfiken! :)
Är nämligen så att min sambo Henke föddes utan spermieproduktion, sjukdomshistoria blir svårt och långt att gå in på här, men det är i alla fall medfött och inget som går att rätta till. Vi kan inte heller på så vis använda oss av punktion.. Han är helt enkelt steril och har varit det sen födseln. Lite invecklat kanske, men jag hoppas du i alla fall hänger med?! :)
Tror på nåt vis att det kommer från hans mamma från första början.

Finns frågor är det bara att ställa, kan ju i alla fall försöka att svara! :)

Tack så mycket, vi hoppas så innerligt att det ska bli något denna gång! :)