torsdag 1 september 2011

Det är inte illa när man slutar klockan 14.00 men ändå är hemma 13.59! Det var så lugnt på jobbet nu på eftermiddagen så jag kunde smita några minuter tidigare. Jätteskönt.
Fundilurar på om jag ska ta mig en liten promenad senare, det är väldigt härligt ute! Dessutom måste jag ändå förbi affären för att köpa ett nytt hänglås till min cykel. Det jag hade är borta(?) Måste ha tappat det på vägen från jobbet eller så, för när jag skulle åka därifrån förut så satt det i däcket.

Förövrigt har jag inga planer för dagen. Tänkte mest ta det lugnt. Imorgon måste jag försöka få tag på min BM, för hon lovade i början av förra veckan att skicka förslag på ny tid hos henne, samt en remiss för provtagning och det har fortfarande inte kommit. Antar att hon glömt det, precis som hon brukar. Lite irriterande faktiskt att man måste hålla på och påminna folk om saker hela tiden.

2 kommentarer:

Catarina, Jonathan & bebis i magen sa...

Tack :) Nä jag har några fler ämnen än så men det får bli under våren om jag nu får en snäll bebis ;) hehe.

Vilken fin och mysig blogg du hade :) Och jag ser att här shoppas det för fulla muggar :)

Ja jag har ju jobbat inom vården sedan jag var 16 år gammal, så känner att jag ska inte nöja mig med bara vara vårdbiträde längre :) Lättare komma tillbaka ut i arbetslivet sedan och då ha min usk utbildning klar :)

Catarina, Jonathan & bebis i magen sa...

Näää men nu ser jag :) Haha det var ju presenter :) Men jag ska inte säga nåt, när jag vänta första barnet hade jag så extremt mycket grejer innan sonen kom :P Handla redan i vecka 9 ;)