lördag 17 september 2011

Jag är vid liv, trots att jag inte skrivit på några dagar. Jag har jobbat och umgåtts med syrran och Leon så tiden har inte riktigt räckt till. Han är så underbar, den lille rackaren och varje gång han ler spricker nästan hjärtat av kärlek. Igår var jag även ute på en promenix med Ida, Marie och lillen. Det är så himla kul, för min bonussyrra Ida är också gravid och har BF bara 11 dagar efter mig! Så vi har såklart massor att prata om och symtom att jämföra på våra promenixer.

Häromdagen kom mamma hit med en babykorg till mig. Den är jättegullig. Ni ska få se bild på den senare. Och så var jag och mor in på ett litet besök i stan där vi besökte bland annat Bilprovningen, Barnens Hus och IKEA. Jag kom hem med bland annat en ny madrass till babykorgen och en madrass till spjälsängen. Sweet.

Kära J kom hem igår också. Vi gick och handlade och sen lagade J mat. (Jag hade så ont i magen. Har haft det till och från sen i förrgår kväll. Vet inte riktigt vad det är.) Och så kollade vi på Idol och käkade snask och sen kollade vi på film - Pingpongkingen. En svensk film som inte riktigt var i min smak kanske.

1 kommentarer:

Malla sa...

kul att ni ska ha nästan samtidigt! :)