onsdag 14 september 2011


Jag har fått en award av gulliga Maria! Med awarden följer att man ska svara på 5 frågor.

1. Varför började du blogga?
Oj. Om jag ska vara ärlig så började jag nog mest blogga för att "alla andra" gjorde det. Tänkte ge det en chans. Efter ett tag började jag komma in i det och märkte att jag verkligen gillade det. Jag har alltid gillat att uttrycka mig genom att skriva. Och sen blev det såklart ännu roligare när man märkte att bloggen började få trogna läsare som kikade in regelbundet.

2. Vilka bloggar följer du?
Jag läser olika sorters bloggar, men mestadels håller jag mig till de som handlar om inredning och ivf-bloggar, eller andra bloggar där man kan följa människor som har/haft det svårt att få barn. Jag gillar personliga bloggar. Även vänner och bekantas bloggar försöker jag läsa.

3. Vilken är din favoritfärg?
Kan man svara vitt? Det är mycket vitt här hemma om man ser till inredningen. Blandat med beigea nyanser och lite rosa här och där.

4. Vilken är din favoritfilm?
Har många filmer jag gillar. Kolla in infon om mig här bredvid så får ni se några av favoriterna.

5. Vilka länder drömmer du om att besöka, och varför?
Åh, det är så många ställen jag skule vilja åka till! Jag älskar att resa. Men de länder jag främst vill åka till är bland annat Frankrike - för det känns så romantiskt. Jag vill spatsera omkring i konstnärskvarteren i Montmartre på vårkanten och sitta på ett café och dricka latte och kolla på människor eller ligga på en filt i en park och dricka en flaska rött och fotografera en massa vackra saker.

Australien - För att det är så exotiskt. Och alla jag vet som varit där har förälskat sig i landet och de trevliga människorna. Nackdelen, och det som håller mig tillbaka lite är alla farliga djur. Världens giftigaste spindel finns i Australien och var finns världens giftigaste orm om inte i Australien? I rest my case. Men en vacker dag kanske jag kommer dit trots allt.

USA- Så, stort, så mycket, så överdrivet. Man bara måste åka dit och uppleva allt detta någon gång i livet. Jag vill se både Floridas kust och New York bland annat.

Indien - Det har alltid varit en dröm att få åka till Indien. Landet har alltid fascinerat mig. Alla kontraster. Att få sinnesfrid och kanske omvärdera sitt liv lite.

Egentligen ska man nu nominera 5 andra bloggar till denna award, men jag har så dålig fantasi, så det låter jag bli. Men känner ni er manade så svara gärna på frågorna ni också!

0 kommentarer: