söndag 4 september 2011

Jag skulle egentligten ha jobbat kväll idag, men en snäll arbetskamrat erbjöd sig att byta tur med mig, vilket innebar att jag fick lite extra mystid tillsammans med J. Vi åkte till stan direkt när jag slutade och handlade en massa nödvändigheter på IKEA. När vi kom hem var klockan redan halv sju och det var dags att göra middag. Har nu slöat i soffan en stund efter födointag. Det var välbehövligt. Usch, vad ont jag har i fötter, ben och ljumskar idag efter att ha stått och gått precis hela dagen. Min stackars kropp tål tydligen inte sånt längre.

J skulle ha åkt till Vänersborg nu under kvällen, men det blev så sent så han åker tidigt imorgon bitti istället. Skönt, för då får vi lite extra tid att kramas på. Det ska verkligen bli dödstråkigt att han flyttar. Började nästan grina förut när jag tänkte på det. :( Menmen. Det är som sagt inte så mycket annat att välja på just nu. Och det kommer att gå bra. Det vet jag. Det måste det ju.

Igår när jag hade gått och lagt mig kände jag bebisen rulla omkring som attan därinne. De gånger jag känt har oftast varit på kvällen. Idag kanskekanske jag har känt litegrann men jag är absolut inte säker. Jag hoppas att den lille filuren snart börjar ge sig till känna lite mer. Jag vill så gärna känna!

Imorgon jobbar jag ett dagpass, sen är jag ledig ett par dagar. Har lite saker att fixa med då faktiskt (försäkringskasserelaterat). Dessutom är det APT på onsdag. Trist när det infaller på en ledig dag.

1 kommentarer:

Jane sa...

Hur ska ni göra sen när bebis kommer? Ska du/ni flytta allt till hans jobbstad lr kommer ni att ses på helgerna bara? Kram :)