onsdag 14 september 2011

Igår trotsade jag som sagt vädret och tog mig en promenix på stan, fastän jag höll på att både regna och blåsa bort. Och inte hade jag behövt oroa mig för att inte hitta hem heller, för J.s lägenhet ligger ju fasiken mitt i stan! Det tar cirka 2 minuter att gå till centrum. Haha!

Det finns inte så värst mycket roliga butiker, men jag tog mig en runda på Lindex och där hittade jag två amningsbh:ar som jag köpte. Det var dessutom 20% rabatt på alla bh:ar så det blev ett riktigt klipp! Nu återstår bara att se om man KAN amma och om det känns bra och så. Jag tycker inte att mina bröst har växt ett dugg sedan jag blev gravid. De ser snarare mindre ut än de gjorde innan? Bör jag bli orolig?

Jag gick även förbi ett par inredningsbutiker som såg intressanta ut, men de hade lunchstängt så de får jag spara till nästa gång. Istället gick jag in på ett café och beställde in en kopp varm choklad med grädde. Det var skönt att komma in från rusket en stund. Jag skickade ett sms till J när jag satt därinne och vips så dök han upp tre minuter senare! Då hade han slutat tidigare från jobbet. Perfekt!

Vi gick hem och käkade mat och sen kramades vi och lyssnade på Belle & Sebastian. Plötsligt var det dags för mig att åka hem igen. J följde mig till stationen och vinkade av mig. Det kändes såklart vemodigt, men om bara två dagar kommer han hem igen som tur är!På väg ut i stormen!

4 kommentarer:

Anonym sa...

Fin du är, nu syns det ju verkligen att du är gravid oxå =) *mysigt*

lilly sa...

NAMNINSAMLING GÄLLANDE BESLUTSSTÖD FÖR KVINNOSJUKDOMEN ENDOMETRIOS!

Hej! Det är dags att läkarkåren börjar ta endometrios på allvar nu.
Det är dags att försäkringskassan börjar ta endometrios på allvar nu.
Det är dags att det ges ekonomiskt anslag till mer forskning.
Endo är inte lite mensvärk. Det går inte över med ”ett varmt bad”.
Sedan den 1 oktober 2007 finns rekommendationer, beslutsstöd kallat, för läkare och Försäkringskassans handläggare när det gäller sjukskrivning och sjukpenning. I dag finns det beslutstöd för ett hundratal diagnoser. Men för endometrios – den TREDJE vanligaste kvinnosjukdomen finns det inga direktiv.
Endometrios är en fruktansvärd sjukdom som måste få en riktig sjukdomsstämpel!
Vi vägrar att fortsätta lida i det tysta längre.
5-10% av alla kvinnor i Sverige har lidit i det tysta länge nog.
Nu höjer vi våra röster.

Skriv på du också.
Länk:
http://www.namninsamling.com/site/get.asp?endometrios

Frida sa...

Så fin mage :) trist med dåligt väder, vi har samma hos oss!

Ang. ammning så behöver du inte alls vara orolig. Brösten behöver varken växa eller läcka under graviditeten för att man ska kunna amma. Det kommer att märkas av så snart bebisen är född om du har mjölk eller inte. Men det kan vara tungt i början. Jag fick ett rejält sår på ena bröstvårtan och det gjorde superont att amma. Men jag vägrade att ge mig och till slut gick det bra. Ammade till dottern var 1år då hon själv ville sluta. Hoppas det ska gå lika bra denna gång, det finns ju inga garantier. Men det är ju såklart okej med ersättning om det inte skulle funka eller inte skulle kännas bra. Usch så svamligt detta blev! :P

Jenny sa...

Åh vilken fin bebismage du har, blir lite avis faktiskt, det ser så mysigt ut :).

Tror inte du behöver oror dig över ammningen, kommer säkert gå kanon bra. Kan jue ta några dar innan det kommer igång och va jobbigt då. Jag gav nästan upp första veckan, ont gjorde det också..Men kämpa på så kommer de gå kanon sen.

Kram