onsdag 28 september 2011

Jaha. Då var det onsdag då. Veckorna bara svischar förbi. Har lite ångest över att jag inte läst någon teori under mina två lediga dagar, men jag har haft fullt upp med att hjälpa syrran att greja i nya lägenheten. Ska försöka ta ett ryck till helgen med pluggandet. Jag blir ännu mer sugen på att få iordning här hemma också när jag ser hur fint det blir hos syrran. Vill slänga ut all skit från vårt lilla sovrum och börja greja, för just nu är det KAOS därinne med massor av prylar som bara står där. Rummet är nästan obrukbart för tillfället. Det känns onödigt med ett helt rum som bara står och agerar skräprum.

Idag har jag inte fått mycket gjort. Som vanligt när jag ska iväg och jobba kväll alltså. Det enda jag har gjort är att plocka ur diskmaskinen ungefär.
Undrar hur lång tid det tar innan man får svar från försäkringskassan om man blivit beviljad graviditetspenning eller inte? Nu skickade jag förvisso in mina papper så sent som i måndags så ett tag till får jag vänta, men hoppas det inte dröjer alltför länge.
Bild på mig och magen från igår.

3 kommentarer:

Frida sa...

Hej!!

Jag har frågestund på min blogg, så passa på :)

http://fairfriday.blogspot.com/2011/09/fragestund.html

Malla sa...

fin är både du och magen :)

Trivsamma förändringar sa...

Nu börjar du få en riktigt rund o fin kula!

Hoppas du inte behöver vänta allt för länge på besked. Tror jag väntade i 1-2 veckor ungefär, men det beror nog på hur mycket de har att göra o det går nog i perioder.

Kram Maria