torsdag 29 september 2011

Idag har jag varit oerhört trött. Gick och la mig en sväng nästan direkt jag kom hem från jobbet och sov i 1,5 h. Hoppas att det där jäkla extra järnet som jag stoppar i mig snart kickar in.

Imorgon är det fredag och J kommer hem! Vi ska ut och äta middag imorgon kväll tillsammans med svärisarna. Vi ska fira att J är klar med skolan och fått fast jobb och så. Det blir trevligt! Hoppas bara att jag inte är lika trött som idag.

Well. Närmast väntar en jobbdag på mig, så nu ska jag greja lite här innan det är dags att hoppa i bingen.

2 kommentarer:

Emelie Bäck, Cancerfonden sa...

Hej! Nu är det dags för årets upplaga av Cancerfondens Rosa Bandet-kampanj! Förra året uppmärksammade du Rosa Bandet och kampen mot bröstcancer här på din blogg. Vi hoppas förstås att du vill hjälpa oss i år igen, genom att uppmärksamma kampanjen och uppmuntra din läsare till att också engagera sig. Målet är att alla ska överleva bröstcancer. Hjälp oss att sprida budskapet! Här hittar du material till din blogg och olika sätt att hjälpa till: http://www.cancerfonden.se/sprid-budskapet. Tack!

Nitsrek sa...

Slit inte ut dig lilla människa!! Tänk på dig själv och magen. <3 Fina bilder som vanligt, träffs vi innan bebben kikar ut månntro..???????????????????? KRAM.