tisdag 6 september 2011

Jag har inte putsat några köksfönster och inte satt upp några nya gardiner heller. Jag insåg att de gardiner jag hade tänkt mig faktiskt inte riktigt passade där. Men jag tog mig iallafall till affären och handlade. Och sen kom syster och Leon hit, och även lilla mamma dök upp.

Ringde BM förut, men hon svarade inte så jag fick lämna ett meddelande på hennes telefonsvarare. Några timmar senare ringde hon upp och det visade sig att hon glömt bort att skicka ut ny tid + remiss för blodprov, precis som jag misstänkte. Fick iallafall en tid om några veckor.

Snälla svärmor har fixat en utskrift på min arbetsbeskrivning som ska skickas med till Försäkringskassan, så imorgon ska jag ta en kopia på det och ge till min chef tänkte jag, så kan han fylla i sin del sen. Däremot har jag inte fått något mail från hon på lönekontoret idag. Dålig stil. Men har jag inte fått något runt lunch imorgon tänker jag ringa ner igen och fråga var det blivit av. Jag sa till henne att jag behövde det snabbt och hon lovade att skicka det idag.

Igår morse flyttade J. Det är inte alls längesen. Men saknaden är redan så stor, så stor. Det känns ensamt att sitta här i lägenheten när han inte är här. Hoppas det blir lättare med tiden, när man vant sig lite mer.
Jag har precis ätit middag och sitter i soffan och äter vindruvor. Det är helt okej, men hade varit trevligare om man hade sällskap av J.


Goda druvor.

1 kommentarer:

Malla sa...

är det att han jobbar eller går skola på annan ort? (flåt jag glömmer saker, det är åldern ;))