måndag 5 september 2011

Jag har varit oerhört produktiv idag. Ja, iallafall med tanke på att det är måndag och att jag jobbat lördag, söndag och idag. Måndagar är i vanliga fall inte mina mest produktiva dagar direkt. Men idag har jag fått massa viktigheter gjorda. Bland annat har jag tagit några kopior på moderskapsintyget, ringt lönekontoret för att fråga om mina löneuppgifter (hon skulle maila dom till mig imorgon) samt skrivit en arbetsbeskrivning som min chef ska få ta del av och sen ska skickas till Försäkringskassan för granskning. Känns superskönt att ha det gjort. Nu måste jag bara skriva ut skiten på något vis. Vi har ingen skrivare för tillfället.

J har flyttat och lägenheten känns tom... :( Det ska bli oerhört spännande att höra hur
hans första dag på nya jobbet har varit!
Imorgon har jag dock lite att sysselsätta mig med så det borde få tankarna på annat håll. Eventuellt ska jag börja slipa på bordet. Väldigt eventuellt. Och så ska jag kanske städa och byta gardiner. Väldigt kanske. Om lusten faller på. Okej, jag kanske inte har sådär jättemycket att sysselsätta mig med inser jag. Men en sak som jag verkligen ska göra är iallafall ringa min barnmorska och fråga om de där remisserna för provtagning som jag skulle få, samt min nästa tid hos henne som hon skulle skicka ut. Jag skulle ha gjort det i fredags, men då var vi ju i Vänersborg hela dagen.

Har känt av liten flera gånger nu när jag suttit här i soffan. Hihi. Det känns så himla skumt. Som om det rycker inuti magen. Och liksom bubblar. Jag nästan förväntar mig att det ska synas från utsidan också för det känns så starkt ibland. Men det gör det inte ännu.

Nu ska jag gå och plocka ur linserna, tvätta av mig sminket och äta lite mat. Det är riktigt snuskigt väder ute och det gör mig trött. Soffan lockar. Blir tv-dinner med andra ord.

1 kommentarer:

Frida sa...

Åh var trist att han flyttat! Har han fått jobb på annan ort? Hur blir det då bebisen kommer? Jag vet ju ingenting om detta, men hittade till din blogg av en slump. Du skriver väldigt fint iaf och jag kommer följa dig! Jag väntar andra barnet 12/1 :) Ha det bra! /Frida