lördag 17 september 2011

Lovade er lite bilder på den söta babykorgen som jag fått låna av mamma. Såklart har jag inte kunnat hålla mig, utan har redan bäddat ihop den för att se hur den blev. Tycker den är supergullig. Dessutom har den lite extra affektionsvärde också eftersom den har 30 år på nacken och både jag och min syster legat i den när vi var små.

Jag har tänkt att ha den bredvid min sida av sängen, eftersom en spjälsäng inte får plats där utan isåfall skulle få stå vid väggen nere vid fotändan. Inte så praktiskt om man ska amma x flera per natt eller om bebisen tappar nappen och så och man måste upp ur sängen varje gång. Känns bättre att kunna ha bebisen nära sig då. Har tänkt att försöka ha liten så lite som möjligt sovandes i vår säng. Såklart kommer jag ha det alldeles i början när allt är nytt, men vill försöka vänja mig av med det så snart som möjligt.

Bebisen kommer inte att kunna ligga i korgen sådär jättelänge eftersom den inte är särskilt djup och när liten börjar röra sig mer är det ju ganska riskabelt att ha henne/honom där, men sådär i början är det alldeles perfekt. Ett annat plus är att det är hjul på korgen och att man alltså kan dra den med sig från rum till rum om man skulle vilja hålla lite extra koll.


Det lilla täcket hör egentligen inte till, det köpte jag på en second hand-butik i somras, men jag tyckte det passade så bra där så jag bäddade i det i korgen.