onsdag 7 september 2011

Jag gjorde ett test på nätet förut på ungefär hur mycket jag kommer att gå upp i vikt under graviditeten. Resultatet blev 11,3 - 15,8 kg. Det ska bli intressant om det stämmer. Jag hoppas iallafall att jag inte kommer gå upp mer än 15 kg. Jag vägde mig imorse och än så länge har jag gått upp 4 kg.

Nu ska jag knapra i mig mitt äpple här och sedan bege mig mot jobbet!


Idag.

2 kommentarer:

K sa...

Jag har gått upp nästan 20kg varje graviditet men gått ned alltihop nästan med en gång. Denna gången är det lite svårare, möjigtvis för att jag inte rör på mig höhöhö. :D Vad gäller FK skrev jag min egen arbetsbeskrivning och jag var inte "snäll", skrev liksom värsta tänkbara scenario om du förstår. Det gäller att se om sitt eget hus. :) På Mava är det ju rent av farligt att traska runt som gravid, och detta känner FK tydligen till. Kanyler, dementa, psykpatienter, intoxer (!!), starka läkemedel, antibiotika, tunga lyft...u name it. Jag är lite virrig just nu men säg till om du vill ha hjälp!!!

Malla sa...

Fin är du, som vanligt :)
Jag gick upp jättemycket med båda, men då åt jag också väldigt väldigt mkt, speceillt godsaker, då går man liksom upp :P