fredag 2 september 2011

Gokväll!
Det blev en lång dag som jag misstänkte. Vi kom hem strax innan åtta nu ikväll. Vi har grejat i lägenheten och så. Den var väl i sådär skick, men man kan nog dölja många av skavankerna med hjälp av lite piffande! Den låg supercentralt och väldigt nära J:s nya jobb, så det är ju ett stort plus.

Nu vet vi lite mer vad som behövs inskaffas i möbelväg. Sweet. På söndag förmiddag innan jag börjar jobba tar vi oss nog en vända till stan för att handla. Sen åker J dit på kvällen och förbereder sig för första jobbdagen. Jag kommer sakna honom! Tur att veckorna går så himla fort.

Jag övningskörde både dit och hem och det gick jättebra. Sen vi kom hem har jag rotat fram lite grejer som J kan behöva i nya lägenheten, förberett smörgåsar och lunchlåda inför imorgon och duschat. Nu är jag supertrött efter att ha hållit på och grejat hela dagen, så det blir lite slösurfande och soffläge innan det är dags att krypa ner i sängen.

1 kommentarer:

Zara sa...

Japp, jobbade på öron-näsa-hals tills sista augusti (fast då var jag sjukskriven ett tag). Världens bästa ställe om du får för dig att leta annat jobb :) Hoppas allt är bra med dig och bebben!