fredag 11 mars 2011

Testade ett nytt recept häromdagen. Det var jättenkelt och gott. Jättebra rätt till vardags när man (jag) vill att det ska gå snabbt och lätt att laga mat. Här kommer det.

Du behöver:

2 fiskblock av valfri sort (vi har dubblat receptet för att ha till lunch och matlådor, annars kan man självklart ta hälften av allt om man vill)
2 Creme Fraiche
ca 1 dl mjölk
2 matskedar dijonsenap
1 purjolök
salt, peppar citronpeppar

Gör såhär:

1. Hacka purjon, skölj noga och fräs i en panna
2. Lägg purjon i botten på en smord form och lägg fiskblocken över, krydda med citronpeppar
3. Blanda CF, mjölk, dijon, salt och peppar och häll över fisken
4. Ställ in i ugnen i ca 30-40 minuter eller tills fisken är genomstekt
5. Servera med pressad eller kokt potatis


0 kommentarer: