måndag 12 september 2011

Jovisst, här är jag direkt från Vänersborg. J har med ett mobilt bredband hit. Det går väldigt långsamt, men det funkar iallafall.
Herregud vad tiden gått långsamt idag när jag varit ensam då J jobbat. Jag har mestadels legat och läst. J hade med Flugornas Herre hit, och den har jag nu läst ut. Plockandet och piffandet gjorde jag igår. Internetet har funkat sådär bra och ingen tv har han heller här, så utbudet av saker att göra har inte varit så värst stort. Som tur är kom J hem och käkade lunch så vi fick ses en stund mitt på dagen också.

När han kom hem vid 16.30 diskuterade vi vad vi skulle hitta på. Jag behövde göra något kände jag. Tänkte gå på bio, men det var inga bra filmer som gick nu så det blev det inget med. Istället åkte vi till ett köpcenter i Trollhättan och gick omkring. Jag köpte dock inget, förutom linsvätska. Men det var skönt att få komma iväg lite.

Nu är vi precis hemkomna. J står och lagar middag och jag ligger på madrassen (ja, vi har ej någon säng ännu) och slappar.
Det är riktigt ruskväder ute. Det regnar och blåser och jag fryser bara jag tittar ut! Ikväll blir det yatzy, kortspel, en stor kopp yogite och levande ljus. Riktigt myspys.

1 kommentarer:

Trivsamma förändringar sa...

Ibland är det riktigt skönt att vara utan tv och internet, men vissa dagar suger det!
Hoppas ni fick en riktigt mysig kväll ihop.

Kul att du blev glad över awarden och tusen tack för din fina kommentar om magen =)

Kram