onsdag 1 april 2009

Idag har jag och Jonas varit tillsammans i tre år. Nej, det är inget Aprilskämt, det är alldeles sant. Fast det känns mer som typ fem-sex år.
På ett bra sätt alltså. Jag kan knappt tro att det redan gått ett helt år sedan vi stod vid Piccadilly Circus i London och bytte ringar. Tiden går så oerhört snabbt!
Det blir dock inget storslaget firande idag. Vi har ju funderat på en eventuell resa framöver så om det blir av så tar vi firandet då istället. Ikväll blir det nog bara lite vanligt vardagsmys skulle jag tro. (Efter hockeyn vill säga, eftersom Jonas hemskt gärna vill se den. Bah!)
Han är på en arbetsintervju nu förövrigt. Hoppas det går bra.

Jag har sovit dåligt inatt. Vet inte varför.
Har mailat skolan idag och längtar i skrivande stund ut till solen. Vill ut på en promenad.
Det är alldeles UNDERBART väder ute idag! Det ser ut som vår.


Jag älskar dig mest av allt i hela världen, Jonas.

4 kommentarer:

gaby sa...

grattis!!

Malin sa...

Gratttis grattis, vad härligt! Och vad mycket ni har framnför er! Hoppas dagen blir lika fin som vädret! Kramiz M

Malin sa...

jag kgjorde tårtan av i hel påse vitt rostbröd. Skar bort kanterna. Sedan har jag ett lager gurkmajonäs, ett med grädde utblandat med leverpastej, och ett lager grädde smaksatt med kaviar. Kanongott! Kramiz M

Malin sa...

klart jag gör... mamma gjorde dessa tårtor, de är super. hon la gurkmajonäs och skinkskivor i första lagret, och i sista... alltspå, 2 lager gurkmajonäs, det översta lagret blir då som klister till skinkan du har på sidorna, samt till resten av det goda du dekorerar med... kramiz M