tisdag 14 april 2009

Idag har jag varit ganska aktiv faktiskt.
Jag ställde klockan på 8.30, men vaknade INNAN den ringde, 8.10, gick upp och ringde A och gjorde mig sedan redo för att möta upp Rebecca för en morgonpromenad runt Grums. Det tog ca 2 timmar, men då gjorde vi även ett stopp bibblan för jag skulle låna några böcker inför ett skolarbete. Efter promenixen med Rebecca stegade jag iväg till Apoteket och köpte linsvätska och försvarets hudsalva. Jag har haft stegräknaren på mig hela dagen, lite kul att se hur mycket man går på en dag.

Begav mig sedan hemåt igen, pluggade lite, ringde några samtal, läste lite. Sedan åkte jag till ICA med mor, käkade en sen lunch, pluggade lite till och gick till badhuset och körde ett pass Step Intervall. Tog en lång och välbehövlig dusch, fixade mat tillsammans med Jonas (Tacopaj) och nu sitter jag här.

Snart dags att krypa till sängs. Har mycket på schemat imorgon också nämligen. Ta prover, morgonpromenad med Rebecca, besök på banken, besöka Jonas syster+sambo+ny bebis och
eventuellt handla lite på vägen hem. Och så måste jag plugga såklart.


Nytt rekord för min del tror jag!

Tacopajen var sådär nyttig, men efter att ha trampat över 20 000 steg idag så tyckte jag att jag var värd att unna mig en bit utan att få dåligt samvete.

2 kommentarer:

Linnea sa...

Oj det var ett tag sen jag var in här, har du gjort om? Tjusigt i alla fall! Kram!

Marie sa...

Åh vad gott det såg ut :-)

Har också en stegräknare men jag måste få tummen ur att köpa nytt batteri till den.