onsdag 29 april 2009

Det har varit en lång dag idag.
Jag har varit i skolan och träffat min lärare och fått nya studiehandledningar. De kommande två kurserna verkar jävligt tunga. :/ Föreläsningen var jätteintressant och lärorik. Det var en sjuksyrra från infektionskliniken där och pratade. Dock kände jag mig lite utanför när alla andra som var där verkade känna varandra. Menmen, det gjorde inget. Vi satt ju bara och lyssnade ändå.

Efter att jag slutat kom Jonas (som också varit i skolan) och hämtade upp mig och vi tog oss en liten tur till ÖB där vi handlade lite stuff. Nu har vi nästan precis kommit hem och fått i oss lite mat. Jag har även hunnit med att slänga iväg några viktiga mail.

Jag är så jäkla trött idag! Hade tänkt påbörja mitt arbete i psykologi, men jag tror inte att jag orkar. Det är en dag imorgon också. Får försöka ta det då istället.
Imorgon ska jag och syrran iväg och träna vid lunchtid. Vi har bokat en timme på löpband och crosstrainer. Hur jag ska orka vet jag inte, för benen är fortfarande ur funktion. Jag grimaserar riktigt illa när jag går i trappor alltså. Oh well, jag får försöka härda ut. Jag måste träna imorgon. Måste nämligen försöka hinna springa lite och få upp flåset innan vårruset och det är ju redan om två veckor! Huu.

1 kommentarer:

Jennie´s Blogg sa...

Hehe så kan det vara ibland. Ja jag ska med dit 13:30.
Så då ses vi där. Har inte riktigt koll på vart i biblioteket vi ska. Vet du?