fredag 26 februari 2010

Det har varit fullt upp som vanligt idag. Gick upp och tog en promenad på morgonkvisten. Fick gå förbi affären på hemvägen för att handla lite saker som jag glömde igår. Sen kom T och hämtade pengar för ljusgrejerna. Jag satte mig och pluggade fram tills klockan var skitmycket och jag fick kasta på mig kläderna och åka till jobbet. Och där har jag spenderat kvällen. Det har varit en bra kväll och arbetsdagen har gått jättefort! Skönt med såna kvällar emellanåt.

Nu har jag precis gjort klart mitt arbete om anorexia. Det kändes rätt okej, även om jag som vanligt hade velat skriva mer och fördjupa mig ÄNNU mer än vad jag gjort. Någonstans måste man dock sätta en gräns! Känns skönt att kunna bocka av ännu en uppgift från kursen. Nu har jag "bara" en studieenhet kvar med flera omfattande underuppgifter (typ 3-4 stycken), sen är kursen klar! Ljuvliga tanke.

Jag sitter och njuter av ett glas rött. Mycket gott.
Imorgon tänkte jag försöka gå upp i tid så jag hinner gå och träna en sväng innan gymmet stänger för dagen. Det är bara öppet till 12.30 på lördagar nämligen. Sen får vi se om jag orkar ta tag i någon ny studieuppgift innan det är dags att gå till jobbet för ännu en kväll där. En kortkväll mellan 17.00 - 21.30 väntar.

Nu ska jag läsa lite bloggar och sen lägga mig. Jag är verkligen skittrött.
Natti.

1 kommentarer:

Ananas sa...

Den som är duktig är du som har sån fantasi på så god mat :) Ser alltid så gott ut på bilderna. Man bara dreglar :)