tisdag 16 februari 2010

Det har varit en hektisk dag på jobbet. Jag har inte hunnit ta rast och dessutom var jag tvungen att stanna kvar en stund extra efter att jag slutat. Detta betyder att jag påbörjade en ny halvtimme och alltså får betalt för den och den missade rasten. Katching! Rakt ner i plånkan bara! ;) Skämt åsido. Det har varit väldigt mycket att göra på jobbet. Jag har ont i ryggen nu.

Har inte hunnit med att göra så mycket mer än att äta en sen lunch och snicksnacka lite med Jonas sedan jag kom hem, detta kan bero på att jag suttit i telefonen med A i TRE timmar! Nu har jag skitont i huvudet. Har precis petat i mig Panno. (A.k.a Panodil, för er oinvigda.) Huvudvärken kan bero på strålningen från telefonen. (TRE timmar) Eller att jag har en liten miniperson där inne i huvudet som spelar trummor på mina stackars hjärnceller. Det känns så iallafall. Eller så är det rätt och slätt spänningshuvudvärk. Det var som sagt väldigt stressigt på jobbet idag. Hoppas det går över snart iallafall. Jag hatar att ha ont i huvudet.

Jonas håller på att laga käk till oss, spaghetti med morotssås. Mycket smaskigt. Jag orkar inte hjälpa till. Huvudvärken is killing me. Ligger här och slappar i soffan och tycker oerhört synd om mig själv. Det känns som om jag ska få feber också. Hade planerat en tidigt kväll, men sen kom jag på att det är tisdag och att det är So you think you can dance på tv idag! Det måste jag ju såklart kolla på innan det är dags för sängen.

Imorgon har jag en jävligt lång dag framför mig. Jobbar först mellan 7.00 -15.00 sen är det APT mellan 15.00 - 16.30. Phew.

0 kommentarer: