måndag 15 februari 2010

Jag ska iväg och klippa mig om en stund och jag har ingen aaaaning om vad jag ska hitta på. Egentligen skulle jag vilja klippa någon frisyr, men det slutar alltid med att jag fegar ur och bara tar topparna och klipper upp det lite. Tråkigt.

Har fått lite tips och förslag om att klippa lugg. Det är snyggt. Det är skitsnyggt med lugg. Men jag har ju sparat ut min lugg så jävla länge nu att jag inte vet om jag har lust att klippa av den igen. Äsch, whatever. Det är ju bara hår. Det växer ut igen. Syrran tycker något åt pagehållet. Det är jävligt svårt det här. Jag ska konsultera min frisör och se om hon ha några förslag på vad som kan göras.

Tips mottages tacksamt!

5 kommentarer:

Malin sa...

Jag tycker att du är jättefin som du är, men tror du skulle passa jättefint i lugg! Det ramar ju in ansiktet på ett annat sätt! Hoppas vi får se bilder, för i denna stora "stad" stöter man ju aldrig på dig! Kramiz m

K sa...

Gaaah! Har glömt att svara på din kommentar, förlåt!! Har haft min piercing på samma ställe som dig, INGEN har klagat eller ens nämnt den. Har jobbat på typ fyra stycken avdelningar, plus praktiserat på X antal stycken...så oroa dig inte. Låt den sitta kvar. Egentligen tror jag inte piercingar är så bra ur hygiensynpunkt, men mig har ingen sagt ngt till alls.

Snart ses vi! :D

Ananas sa...

Du kan få mitt lösen om du vill. Men jag kan ju inte skriva det här :) Hoppas du blev nöjd med den nya frillan och att vi får se en bild :)

Ananas sa...

Du kan få mitt lösen om du vill. Men jag kan ju inte skriva det här :) Hoppas du blev nöjd med den nya frillan och att vi får se en bild :)

Milla sa...

Ananas: Gärna det! :) Du kan maila det till mig: zatori_x@hotmail.com