onsdag 24 februari 2010

Begravningar är jobbiga och ledsamma. Usch. Men det var fint. Jag hoppas att lilla farfar får ro nu och att han är fri från sjukdomar och krämpor.
Våra kusiner som bor i Arvika var där. Jag har inte träffat dem på hur länge som helst. J var väl den jag träffade senast, det var på Arvikafestivalen för x antal år sedan. De andra två kommer jag inte ens ihåg när jag såg sist. Det var jättekul att få träffa dem och få höra lite vad de pysslar med och så, även om det var under väldigt tråkiga omständigheter vi sågs. Det pratades löst om en eventuell kusinträff i framtiden, det vore verkligen jättekul.

Efter begravningen åkte nästan hela gänget och åt mat tillsammans.
Sen åkte jag, papi och syrran hem till papi och satt där och drack kaffe och pratade lite gamla minnen om farmor och farfar och pappa berättade hur de träffats och lite sånt. Sen skulle pappa gå och vila en stund och jag hade tänkt att gå och träna. Syrran tyckte dock att jag kunde följa med till henne en stund först, så det gjorde jag och blev kvar där i tre timmar. Nu har jag lite dåligt samvete för att jag inte gick iväg och tränade.

Ingenting annat har blivit gjort på hela dagen heller. Och nu har dagen gått och det är kväll igen. Imorgon ska jag träna, torsdagsstäda, plugga, träffa mamma och så har jag lite annat som också ska fixas. Fullt upp med andra ord.
Syrran och några av kusinerna.Vila i frid, farfar.

0 kommentarer: