lördag 27 februari 2010

Fullt upp idag också. Gick upp ganska tidigt och gick iväg och tränade. Jag slog nytt personlig springrekord idag. Jag klarade att springa 3,5 kilometer utan att stanna en enda gång och gå. För en van och duktig löpare är det en fjärt i rymden, men för mig som fortfarande inte kan springa och som aldrig har kunnat är det fanimej en JÄTTEBEDRIFT. Känns så roligt att det går framåt och att jag märker att jag blir bättre och mer uthållig. Jag var skitglad när jag kom hem igen.

Pluggade som sjutton efter duschen. Sen var det dags att laga mat. Det blev örtkryddad fläskstek med hemmagjord klyftpotatis och sås. Det var gott! Och plötsligt var klockan mycket och det var dags att gå till jobbet.

Sen jag kom hem har jag inte hunnit med så mycket annat än att äta och plugga. Nu tror jag att jag är klar med det jag hållit på och skrivit om hela dagen.
Det blir snart sängen för min del, börjar tidigt imorgon sen ska vi på 30-årskalas i stan direkt efter att jag slutat.
1 kommentarer:

Tezz sa...

Guuud så gott allt såg ut... dags att äta kalops och potatis här snart.. blev riktigt hungrig nu.. som jag alltid blir när du har lagt upp mat-bilder. :)
önskar jag orkade laga mat som du gör.. men här blir det bara vanlig tråk mat känns det som... ha de bäst!! kram