fredag 19 februari 2010

Nu är jag hemma igen. Äntligen. Gick hemifrån 09.45 imorse och kom hem för en stund sedan. Har varit på jobbet heeela dagen. Och det känns. Nu är jag trött. Trött, trött. Annars idag har jag inte hunnit med något annat än att jobba faktiskt.

Såhär skrev jag i ett inlägg igår:
"Imorgon går jag in på ett kort extrapass, plus att jag har en kvällstur också så jag jobbar mellan 10.15 - 22.00. Sen är jag ledig resten av helgen som det ser ut nu. Men det kan man ju aldrig veta. Det kan ändras fort."

Och ja, jag kan meddela att det ändrades fort.
Jag har på något vis lyckats med bedriften att bli bokad för jobb i helgen och pricka in en delad tur imorgon. OCH på söndag. Två delade turer alltså. Detta innebär att jag jobbar över 30 timmar på tre dagar. Tror jag kommer vara ganska mör på söndag kväll när jag går av mitt pass.

Med andra ord är det följande som gäller: Snabbläsa lite bloggar och sen hoppa i säng.

Och så ska det bli snöoväder mao imorgon också. Så jävla jobbigt. Funderar på att stanna kvar på jobbet på mina timmar om det kommer jävligt mycket snö. Gå ner och lägga mig i soffan i personalrummet och sova eller kanske läsa lite. Orka pulsa i snö på oplogade trottoarer fram och tillbaka till jobbet x 2 liksom. Well, det återstår att se hur jag gör med det.

2 kommentarer:

Zandra sa...

Hej Milla! De är tyvärr redan sålda, de gick fort =) Ha en skön helg fast du jobbar som en toka =) Kram Zandra

Malin sa...

usch vilket helgpass du fått!! Hoppas du ser till att bli ledig snart, så inte batterierna laddas ut helt!! Jäkla snöoväder! Tur du inte jobbar i hemtjänsten i alla fall, nu traskar de nog runt för fullt på jobbet... kramiz m