måndag 1 februari 2010

Måndag och ny vecka.
Som jag befarat har det varit fullt upp hela dagen, med undantag av den 1,5 timmen som jag sov efter jobbet. Jag var trött som en säck med gammal potatis så jag var tvungen att lägga mig en stund. Efter napen åkte vi till IKEA, halva tjocka släkten var med. Mor, syster, mormor, Jonas och jag. Handlade lite smågrejer bara, vi skulle egentligen inte ha så mycket mer än en sladd till en lampa och en plupp till cd-skåpet men några andra småsaker slank också med såklart, som det alltid gör när man är där.

Var in en snabbsväng på Ö&B på hemvägen. Jag skulle ha varit och boxats med Rebecca men hon drog sig ur. Hon drog sig även ur ljuspartyt imorgon vilket jag blev väldigt besviken över. Är orolig att vi kommer bli typ 3-4 pers eller så bara nu! :( Jag har bjudit ganska många men inte många kommer dessvärre. Känner mig lite ledsen för det, men kan man inte så kan man inte.
Så här kommer en öppen inbjudan till mina kära bloggläsare; Ni som vill och kan är bjudna hem till mig på ljusparty imorgon klockan 17.30. Välkomna!

Well, sen vi kom hem har jag strukit gardiner och så har vi försökt plocka undan lite. Jag vill inte säga att vi har städat, eftersom vi varken har dammsugit eller skurat golven, men vi har PLOCKAT bort en massa skit och kartonger och annat och förhoppningsvis kommer jag att hinna svabba av golven snabbt imorgon också innan mina gäster anländer.
Vi var även en snabbis till affären nu under kvällen. Jonas håller på att göra iordning köttfärs som han kom på att han köpt och som snart går ut i datum. Själv vilar jag mina ben och fötter efter att ha stått och gått och grejat hela dagen.

Imorgon ska jag jobba 2 h för en kollega som ska på kurs mellan 10.00 - 12.00.
Nu ska jag snart stupa i säng tänkte jag.

1 kommentarer:

Therese sa...

Hej hopp! Tänkte bara tala om att jag utmanat dig i min blogg :)